fredag 29 maj 2009

wiho för denna härliga dag

Jag har solat idag, underbart skönt. Det blev tyvärr bara ett par timmar eftersom att jag tvungen att städa & laga mat också. Men sånt är livet. Mitt rum är nu nystädat & det känns bra. Snart kommer Pappa hem med min mobil som varit på lagning till min stora förvåning så fick jag en alldeles ny pga att dom inte kunnat laga skadorna som var. Då slipper jag alltså alla reporna också som blev när jag klev på den. Wiho! Jajaja, nog om det. Snart kommer min sötnos Elin hit, fast först ska jag åka & hämta henne i stan, sedan ska vi fixa en liten överraskning!


Såhär rent blev det, precis som förra torsdagen då bilden är tagen.

torsdag 28 maj 2009

vi var på mats

Den här dagen har varit ganska händelserik, först på morgonen åkte jag in till uppsala & på bussen satt jag & snorade som aldrig förr. När jag & Nelly stigit av bussen möttes vid av ett bländande leende vars läppar var Elins. Hon föreslog raskt att vi skulle fika & det tyckte vi var en ide. På fiket satt vi & pratade en lång stund. Sedan kom Andrea & Milla & gjorde oss sällskap & då satt vi i gång & pratade ändå mer. Efter en stunds fikade betsämde jag mig för att åka hem, jag var alldeles för förkyld eller är jag allergisk? Jag vet inte? Jag nös ungefär 10000 gånger på en timma & det kändes jobbigt. Efter att Nelly åkt till skolan traskade vi andra vidare. Tittade mest på kläder sen var det dags för lunch sen åkte jag hem. Andrea höll föresten på att halka inne på max, mats* & det var ju en fröjd. Vi var också som nioåriga tjejer som för första gången gick på stan. Vi tog på ALLT. En kul & oväntad dag med andra ord ( alltså motsatsen till natt ). Nu ska jag kurera mig, hej!



Du halkade på määtz snyggo!

onsdag 27 maj 2009

layout

Layouten är bara tills vidare, jag var så trött på den andra så jag var tvungen att göra något lite nyare. Men som sagt va, layouten blir snyggare om några dagar.

hur det står till med livet

Ja, hur står det till med livet just nu Karoline? Jag menar det var ju ett tag sedan jag skrev om hur saker & ting fungerade & inte. Jag tror inte jag har skrivit så mycket om det sen i vintras? Jag skulle vilja säga att ungefär det mesta har förändrats sen dess & det känns bra. Det finns mycket som jag har lärt mig av den här trista, äckliga, roliga vintern.

Aldrig mer ska jag slänga bort min tid på att fundera ut hur jag ska vara för att vara tillräcklig för en person som ändå aldrig brytt sig från första stund, jag är jag & jag är som jag är & om det inte räcker då är det så & då är det inte längre mitt problem utan personen i fråga som aldrig öppnar ögonen.
Jag har också förstått att jag kan vara riktig egoistisk jävel i vissa situationer men det har i sin tur gjort så att jag har förstått att jag absolut inte ska ta någon/något förgivet.

Jag har också lärt mig vad det så kallade spelet går ut på som alla spelar. Spelreglerna kan jag nu ungefär utantill & för min del är spelet inget för mig. Att stänga av känslor, säga saker som bara menas för stunden & bara handla utan att tänka på vad som kan komma i efterhand är bara något som gör mig trött & får mig att le sådär obehagligt & känslokallt. Nejnej, det är bara så inte jag & har aldrig varit heller. Men många verkar gilla där med spela spel osv & det är väl i för sig inget fel med det så länge man tänker på konsekvenserna.

Det är väl den trista biten liksom men förövrigt så har jag faktiskt haft en ganska galen vinter & det är faktiskt något som jag tycker är kul. Fan vad man har partat & skrattat & bara taggat till sommaren. Den här vinter har jag verkligen hittat ett gäng tjejer som jag trivs med & det uppskattas verkligen. Om man snackar om hur livet står till nu så vill jag helst inte skriva något om det därför att jag inte riktigt vill skaffa mig en så stor bild utav det, jag vill inte förstora vissa saker osv. Men med tanke på att vintern har varit som den varit & att jag har lagt en hel del saker bakom mig så känns det just nu GREAT & jag hoppas på att den här sommaren kommer bli WONDERFUL!


Vi går mot ljusare tider.

tittar på "mäklarna"

Det är onsdag & jag har varit sjuk i ca 2 dagar. Nu börjar jag bli frisk vilket är väldigt skönt. Just nu sitter jag & tittar på "Mäklarna" & det är ett program som faktiskt får mig att skratta. Och skratta är ju något som jag verkligen gillar som ni säkert vet. En fin grej som sades i ett av ett avsnitt var i ett sammanhang när Vilma försökte förklara för Kaj hur viktigt det varför honom att tala om för sin föredetta fru om hur han verkligen kände. Då måste du tala om hur det känns, vara ärlig, det är det som är kärlekens språk". Åh, denn repliken gillade jag verkligen & sen var hon så gullig när hon sa det också. Ja, jösses var löjlig man kan vara ibland.
Vilma & Kaj i "Mäklarna", kan ses på 1:an & i svt:S playprima.

måndag 25 maj 2009

bäst att paddla

Dom här bilderna har jag snott av sötnosen eve som lyckades fota vårat fula paddlande.
Yeah, sex-bådve!
Äckelfanskapsjävlafanfanvass.
Ja, ungefär så där bra gick det på hemvägen.

väderet är inte det minsta äckligt

Åh, det är ju sommar nu, tack som fan för det. Jag är så trött på äckligt kalla dagar med regn, snö & jag vet det gudarna allt. Nej, idag var det minsann riktigt somrigt. Älskvärt väder med andra ord alltså. Jag satt & räknade efter i bussen på väg hem från skolan hur många skoldagar det är kvar på detta läsår & det var ungefär runt 6 eller 7 fjantiga dagar kvar! 6 eller 7 dagar liksom?? YIIIIIIHO!

Puss på dig & vädret.

äj, jag ska väl ut på sjön jag

Åh, jäklar vilken friluftsdag man haft idag. Jag, Nelly & Emma satt & paddlade i en kanot i cirka två timmar & kom ungefär ingenstans. Vi åkte in i vassen ca tio gånger & hittade inte riktigt den där "paddeltekniken" för än vi skulle vända hemåt. Ja, vi paddlade kanotve & fick sedan lite korvve med brödve som belöning. Ingen vidare belöning med tanke på allt vårt paddlande in & ut ur vassen. Men något som var kul var att det var kul med Emma & Nelly, kanon great!

Ja, måndagen är överstökad & det känns ju underbart eftersom måndagar är uttråkade. Trot eller ej, men jag är inte trött efter helgens äventyr, tvärtom jag är taggad på ett nytt. Så ja, det är bara att bita ihop & köra tisdag, onsdag, torsdag & fredag. Yeah.


På tal om äventyr alltså.
Nelly, Jag & Josefin.

söndag 24 maj 2009

min mamma är nyfiken

Jag pratar i telefon & mamma tjuvlyssnar.

nyss vaknat upp

Vaknade nyss av att pappa ringde & väckte mig. Igår spenderade jag hela kvällen med några tjejer hos Andrea & så sov jag över. Jag sitter & funderar på om jag ska ta elvabussen hem eller om jag ska ta tvåbussen? Det blir nog elva, kan va skönt att komma hem i tid.

Igår käkade vi rabarberpaj, det var jättegott. Andrea hade vArit så snäll och bakat, sötnosan.


Elin & Nelly.

lördag 23 maj 2009

mitt & elins party i kanickebo

Sådär ja, då var min & Elins fest avklarad för denna gången. Kvällen började med mig, Elin, Nelly & Andrea som kollade in Kanickebo & fick lite strikta regler att fundera över & rätta oss efter. Efter att vi fått nyckeln överlämnad så började vi fixa & dona & sedan var det dags för en massa girls att anlända. Vi körde på lite party & drack så det stod härliga till. Vid halv timme började lite människor droppa in, lite! Ja, lite människor var det till en början & jag började känna mig mer uttråk & lite besviken på att det var så nåra där men efter ett tag så stormade de in en hel drös med människor & mitt humör blev på topp igen. Det som gjorde mig mest irriterad under kvällen var låset in till köket där vi förvarade alla viktiga grejer. Låset funkade inte för fem öre så därför var man tvungen till att stå där en kvart & lirka tills dörrdfan gled upp. Det roligaste under kvällen var nog alla ettriga människor som inte kunde sluta skratta tex. Nelly som var så rolig att jag dog. Något som också var roligt var Elins problem med sitt knä (hon klagade så mycket att man fick skavsår i öronen). Men det som var absolut roligast var alla mina tjejer ihop, tillsammans. Fan vad tråkigt jag skulle ha utan er.

Tack tjejer för hjälpen med kassan, städningen & ordning osv. Ni är guldvärda!

Till en början var det så tomt så.

Tavast & grabbarna fixar lite ljus & ljus, ljud & ljud.

Jag & Baby

Jag & Elin.

Puss :)

Andrea skrattade som vanligt åt mina tråkiga skämt.

Söta är dom hela högen.

Livat.

Wiho.

Girls, Girls, Girls.

WOHO.

tisdag 19 maj 2009

lördagskvällens party


Jag,Issa & Nelly.
Alla Boysen.
Andrea, Stellan & Jag.
Bella & Joel.
Sötnosarna Elin & Bella.

Albin, Nelly, Bella & Lunka.
Josefin.

Julia & Issa.

lördag 16 maj 2009

partylörddag

Sitter och pratar med Andrea i telefon & snart ska jag hoppa in i duschen. Ikväll är det party med tjejerna, urkul faktiskt! Den här veckan har jag varit som ett riktigt jävla monster. Sur, sur, sur, hela, hela tiden. Men idag är jag faktiskt på ett riktigt bra humör, wiho. Hoppas på bra väder ikväll bara men det kommer det bli.


Ja, där satt man förra sommaren.

måndag 11 maj 2009

Fklassen.

Trot eller ej men ibland saknar man faktiskt Valla & sina gamla classmates. När jag ser tillbaka på tiden för ett år sedan så såg mitt liv helt annorlunda ut. Men jag blir samtidigt glad när jag tänker på tiden som varit, för allt som varit har blivit till himla fina minnen. Ibland undrar jag om ert liv också har förändrats eller om det fortfarande är som när vi gick i samma klass & i samma skola? Det kan man undra alltså.


Jannike & Emma.

Jannike & Jocke.

Louice, Jannike & Jocke.

Där var vi fortfarande 8F.

Avslutningsfotot.

Louice,Emma,Jannike & Jag.

Louice & Jag.

Skolresa i 9:an.

en mysig kväll i alunda med lite party

Tack för en mysig kväll tjejer. Bilderna är ännu en gång snodda från lizette måste jag också påpeka.
"Alla vi som hatar Gimo, klappar nu!"

GrillARN.
Mattsson & Amanda också.
Mattsson & Elinpelin.

Jag & Mattsson.

Satt & snacka lite.

Satt & snacka lite.

Yeaah.

elin is in tha house

Just nu är det kväll & Måndag & jag befinner mig hemma med en bongstyring Elin som ligger och sjunger om någon boy skulle jag kunna tänka mig. Rösten är tillgjord, riktigt ljus måste jag påstå. Men det är härligt. Jag & sånglärkan har planerat lite planer idag. Det gick finfint, nu är det bokningen och lite annat som behövs göra. Wiho!

Skoldagen har faktiskt varit ganska kul, jag har skrattat så jag kiknat av Nellys & mina kommentarer, underbart alltså. Att kolla på folk & gissa på vad dom funderar är väldigt kul.


Elin sjunger & spelar för mig. Spelar gör hon bättre en sjunger.
"Lite spenst i attityden är något som behövs, Karro gillar Sodastreamad mjölk" sa hon precis.

torsdag 7 maj 2009

Internet till min dator & lite debatt

Nu har jag precis fått Internet till MIN dator igen. Känns jättekul faktiskt. Har så mycket roligare program & mer bilder från förr att kolla igenom än på Mammas dator. Toppen! Just nu sitter jag förstås här & skriver. Har tittat på film hela dagen, så nu kan jag nog åtminstone två Beckfilmer utantill. Usch, känner mig rastlös & väldigt uttråkad. Imorgon blir det skolan som gäller. Idag, har jag verkligen kurerat mig ordentligt. Nu är jag frisk & kry & pigg & nyter. Imorgon är det fredag kan tyckas kul. Kanske blir fredagen en höjdare eller så blir den en lugn & trist fredag. De som avgör är faktiskt min Mamma & Pappa. Bara att hoppas på det bästa & bita ihop. Nu ska jag alldeles strax ringa Pinglan men först ska jag ta i tu med min envis, älskvärda Mamma.
Jag & min Pingla, sommaren 2008.

onsdag 6 maj 2009

som ett glas

Ja, ibland känner jag bara att saker & ting bara blir för mycket. Och när det väl blir för mycket, rinner allt man tänkt över kant & rinner sedan ut i sanden. Men just nu känner jag att det ända jag vill är att det absolut inte ska rinna ut i sanden, tvärtom. Även fast jag varit som ett överfullt glas med vatten som tillslut rann över kanten, ska jag verkligen försöka göra allt för att det inte bara ska rinna ut i sanden.


Ett glas såklart.

förkyld & eländig

Den här veckan blir det till att bara ta det lugnt, förkyld & bara allmänt eländig. Helgen kommer också att bli lugn. Bara inte göra nånting. En myskväll med tjejerna hade varit ultimat men de flesta ska på fest utanför uppsala. Så då blir det nog en myskväll endast med den bästa, vad sägs om det Pingleponglan?


Elin & Jag på en mysig kväll hos Bellan.