torsdag 16 april 2009

helg & veckodag

Då var jag tillbaka igen efter några dagar. Det alldeles otroligt vad trött jag varit som inte ens orkat sätta mig vid datorn & skriva lite blogg. Att blogga brukar alltid vara lockande eftersom att jag tycker att det är så pass roligt. Ja, vad kan tänkas ha hänt dom senaste dagarna?

Helgen: Jag kan ju börja med & berätta lite om min helg. Lördagen spenderade jag först med min familj & släkt. Det var faktiskt trevligt, jag hoppade lite studsmatta för första gången i år & det var ju ganska så kul. Mot kvällningen begav jag mig först till Nellan & sedan åkte vi iväg & mötte upp Andrea sedan bar det av. Ja, det är väl vad man ungefär kan säga. Efter ett tag kilade vi iväg på party. Japp, det gjorde vi. Söndag morgon vaknade jag faktiskt upp inomhus & det var ju en fröjd eftersom jag tvivlade ganska så starkt på det där jag halva natten inte hade någonstans att sova eftersom jag som vanligt tappat bort Andrea & Nelly. Eftersom jag var trött & tjurig tog jag den tidiga bussen hem & satt hemma med min familj klockan elva. Söndagen blev till en OC & sov-söndag tills det blev eftermiddag. Jag gittade iväg till min Pingla eftersom att det kändes som om det var välbehövligt. Det där var väl ungefär vad helgen innebar, ungefär.


Föresten, i söndags käkade jag & Nelly jordgubbar.

Veckdagarna som gått: Måndags åkte jag till Elin & träffade även Bella & Lelle, kanonbra! Jättekul att få träffa gullungarna mina. Tisdagmorgon vaknade upp med Elinpelin vid min sida som jag sedan Tisdagkväll somnade med vid min sida.

2 kommentarer:

Lelle :) sa...

Det var trevligt å få träffa dig i måndags :)<3

karoline sa...

det var trevligt att man fick träffa dig också, det måste vi göra oftare! :)<3