onsdag 25 mars 2009

en trotsigt kid

På tisdagkvällarna känns det alltid som en bra idé att sätta sig framför tvn & kika på "Den rätte för Rosing". Programmet är tyvärr inte så bra men det fortfarande ganska så galet & det gillar jag. Linda verkar tråkigt nog bara ha fått med en massa rötägg i sitt program & det gör ju bara saken ändå mer galet. Det som roar mig allra mest är Hugobarnet. Han står/sitter/ligger där & försöker se så söt ut som möjligt. Vet du vad? Det funkar inte för din dumhet lyser igenom. Det här är vad jag tror att han tänker, jag säger inte att det är rätt men det är helt enkelt vad jag tror: Han tror att vinna någons hjärta går ut på att se bra ut & säga rätt saker (som egentligen är helt fel & som egentligen är tagna ur en liten bok) för det är sådant man ska (inte) göra & säga för att få till det med en snygg, blond, känd, 35årig mamma. Ja, och jag lider verkligen med Linda som uppskattar denna plågade människas små, fula, töntiga ord som hoppar upp titt som tätt ur hans söta, lilla mun.

En kille skriver: "Tjena Hugo, fan vad du steker!Men jag undrar en sak, varför åkte egentligen mikael hem? Det var ju inte lite plötsligt han drog. Ni grabbar kanske var för elaka mot honom? "
Hugo: "så var det, han pallade inte trycket. kanske gömnde sig en homosexuell bakom väggen."

Den här killen är grym på att föregå med gått exempel, den här killen är underbart bra på att uttrycka sig & han är också väldigt trevlig mot omvärden & accepterar alla som dom är. Absolut inte.
ÅH VAD DU ÄR SÖT! Du är som en trostsig, jävla lite unge som bara tigger om att få en spade dunkade i huvudet av en annan snorunge.

Ska Linda bli mamma igen måntro?

2 kommentarer:

nellyeinarsson sa...

han verkar ju nästan lika retard som Gördis den där Hugo :)

karoline sa...

ja, men det är ju den ultimata personen att jämföra honom med! :D